Béda révisi "Dargah Haji Ali"

Taya parobahan ukuran ,  1 tahun yang lalu
m
Uchup19 mindahkeun kaca Haji Ali Dargah ka Dargah Haji Ali
(Nyieun kaca anyar {{coord|18.985|N|72.81|E|display=title}}Haji Ali Dargah nyaéta masigit atawa dargah anu mibanda ajén sajarah sarta mangrupa simbul Islam pangkakoncarana di Mumbai.)
 
m (Uchup19 mindahkeun kaca Haji Ali Dargah ka Dargah Haji Ali)