Dargah Haji Ali: Béda antarrépisi

96 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Uchup19 mindahkeun kaca Haji Ali Dargah ka Dargah Haji Ali)
Tidak ada ringkasan suntingan
Dargah {{coord|18.985|N|72.81|E|display=title}}Haji Ali Dargah nyaéta masigit atawa dargah anu mibanda ajén sajarah sarta mangrupa simbul Islam pangkakoncarana di Mumbai. Dargah Haji Ali ngadeg di hiji pulo leutik di deukeut basisir Worli, bagéan kidul kota Mumbai.