Béda révisi "Puérto Riko"

1 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
→‎Iklim: Menerkeun tata basa
(Removing Link GA template as it is now available in wikidata)
(→‎Iklim: Menerkeun tata basa)
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér Suntingan aplikasi Android
 
 
== Iklim ==
Puérto Riko miboga iklim tropis kalawnkalawan suhu rarata minimal 19,4&nbsp;°C jeungsareng maksimal 29,7&nbsp;°C. PrésipitasiCurah hujan rarata taunan nyaéta 1687mm<ref name="Daly2003">Daly, Christopher, Eileen H. Helmer, and Maya Quiñonez. 2003. Mapping the Climate of Puerto Rico, Vieques and Culebra. International Journal of Climatology 23: 1359-1381.</ref>.
 
== Tingali ogé ==