Béda révisi "Panél surya suhunan"

1.623 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Panél surya suhunan''' atawa '''pabangkit listrik fotovolték suhunan''' mangrupa sistim fotovolték anu ngagunakeun panél surya panghasil listrik nu dipasang di luhur...
(Nyieun kaca anyar '''Panél surya suhunan''' atawa '''pabangkit listrik fotovolték suhunan''' mangrupa sistim fotovolték anu ngagunakeun panél surya panghasil listrik nu dipasang di luhur...)
(taya bédana)