Béda révisi "Panél surya suhunan"

105 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
[[File:Solar Energy Roof Solar Power Generation 2666770 CC0.jpg|jmpl|Panel surya suhunan luhuruen imah]]
'''Panél surya suhunan''' atawa '''pabangkit listrik fotovolték suhunan''' mangrupa [[sistim fotovolték]] anu ngagunakeun panél surya panghasil listrik nu dipasang di luhureun suhunan wangunan imah atawa struktur wangunan lianna. Rupa komponén dina pamangpaatan panél surya pikeun suhunan kieu téh ngawengku modul fotovolték, parabot sistim pamasangan, kakabelan, invérter surya, sarta aksésori listrik lianna.