Béda révisi "Panél surya suhunan"

986 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
# Klém pamasangan, umumna mah ngawenngku brakét aluminium jeung baud ''stainless steel'' anu fungsina pikeun ngamankeun panél surya hiji jeung panél surya lianna nalika dipasangkeun kana rél di luhureun suhunan. Klém loba rupa desainna pikeun ngitungkeun rupa-rupa pangaturan dina suhunan jeung rélna éta.
# Rak jeung rél, dijieun tina logam jeung sok diteundeun dina pangaturan paralél na suhunanana téh hambéh panélna bisa diterapkeun kadinya. Penting kacida supaya rélna rata sangkan panélna ogé dipasangna jadi rata.
#Dudukan pamasangan rél jeung sakumna susunan kana beungeut suhunan. Ieu dudukan biasana mah mangrupa léter L anu dibaud maké pamipaan sarta kana para suhunan. Dudukanana loba vaéasi desainna lantara ngaluyukeun jeung kondisi sarta bahan suhunanna.
#''Flashing'' mangrupa pelat logam tahan lila nu nyayagakeun ségel tahan cai antara dudukan jeung beungeut suhunan. Mindeng pisan ngagunakeun dempul pikeun nutupan ''flash'' nu kana suhunan sangkan katempona saru.
#Kabel AC/DC pikeun invérter anu nyambungkeun kabel antara panél jeung kana invérter mikro atawa invérter string. Ulah aya kabél anu antel kana beungeut suhunan atawa ngagantung kaluar, tujuanna sangkan kabelna teu téréh regas.
#Invérter mikro dipasangna dina handapeun panél anu fungsina pikeun ngarobah daya DC tina panél jadi daya AC anu bisa dikirim kana. Invérter mikro ngamumkinkeun optimalisasi unggal panél nalika ayana kalangkang sarta optimalisasi data spésifik tina panélna séwang-séwangan.