Béda révisi "Panél surya suhunan"

398 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
#Kabel AC/DC pikeun invérter anu nyambungkeun kabel antara panél jeung kana invérter mikro atawa invérter string. Ulah aya kabél anu antel kana beungeut suhunan atawa ngagantung kaluar, tujuanna sangkan kabelna teu téréh regas.
#Invérter mikro dipasangna dina handapeun panél anu fungsina pikeun ngarobah daya DC tina panél jadi daya AC anu bisa dikirim kana. Invérter mikro ngamumkinkeun optimalisasi unggal panél nalika ayana kalangkang sarta optimalisasi data spésifik tina panélna séwang-séwangan.
 
== Sistim hybrid ==
Pabangkit listrik fotovolék suhunan kieu, boh nu dina jaringan boh luareun jaringan, bisa dibarungkeun pamakéanana jeung sumber daya listrik lianna kayaning generator disel, pabangkit listrik tanaga cai, pabangkit listrik tanaga angin, listrik PLN, bateré, jeung sajabana ti éta. Sistim tanaga hibrida surya téh meureun bisa nyayagakeun sumber daya listrik anu nutuluyan.