Béda révisi "Panél surya suhunan"

4 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
 
Loba téori pikeun ngitung poténsi sistim panél surya suhunan, di antarana ngagunakeun téori Lidar jeung orthophotos. Malah modél anu canggih mah bisa nangtukeun untung rugina pangiuhan dina aréa nu lega pikeun sumebaran panél surya suhunan di hiji kota.
<br><br>
'''Komponén panél surya suhunan'''