Béda révisi "Mikrogenerasi"

156 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Mikrogenerasi téh nyaéta pabangkit listrik sarta panas nu skalana leutik, dijieun ku sorangan jeung masarakat pikeun nyumponan kabutuhan listrik sapopoé.
(Nyieun kaca anyar Mikrogenerasi téh nyaéta pabangkit listrik sarta panas nu skalana leutik, dijieun ku sorangan jeung masarakat pikeun nyumponan kabutuhan listrik sapopoé.)
 
(taya bédana)