Béda révisi "Buruh migran"

440 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Buruh migran''' nyaéta buruh anu digawe di luareun tempat asalna, boh di jero negeri atawa di luar negeri. Dumasar Konvénsi Internasional Ngeunaan Panangtayungan Sakabé...
(Nyieun kaca anyar '''Buruh migran''' nyaéta buruh anu digawe di luareun tempat asalna, boh di jero negeri atawa di luar negeri. Dumasar Konvénsi Internasional Ngeunaan Panangtayungan Sakabé...)
 
(taya bédana)