Béda révisi "Komputer"

14 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
m (wikidata interwiki)
 
 
</center>
[[image:computer.tower.750pix.jpg|thumb|right|200px|Sarupaning [[Bungkus komputer|munara]] [[komputer pribadi]].]]
'''Komputer''' nyaéta hiji [[wiktionary:device|alat]] atawa [[wiktionary:machine|mesin]] keur nyieun [[wiktionary:calculation|itungan]] atawa kontrol operasi nu bisa ditembongkeun dina watesan [[wiktionary:numerical|numeris]] atawa [[wiktionary:logical|logis]]. Komputers dumasar kana sipat fisikna sarta nu pakait nembongkeun sababaraha hal atawa hal tina masalah dina hiji bagian, maka pakait mekanik bakal sacara otomatis ngahasilkeun "penyelesaian" tina masalah. Dasar téori keur itungan maké komputer disebut '''[[élmu komputer]].'''
 
{{pondok}}
[[Kategori:Téhnologi]]
 
[[Kategori:Téhnologi informasi]]
1.246

éditan