Béda révisi "Ciamis, Ciamis"

23 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (hapus kategori duplikat)
{{kacamatan|nami=Ciamis, ᮎᮤᮃᮙᮤᮞ᮪
|dati2=Kabupatén
|nami dati2=Ciamis
Pamaké anonim