Béda révisi "Chéchnya"

5 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
svg
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, nya éta → nyaéta)
(svg)
 
|population_estimate_year = 2002
}}
[[File:Chechnya03Map of Chechnya.pngsvg|thumb|250px|right]]
'''Républik Chéchnya''' ([[basa Rusia]]: Чеченская Республика; [[basa Chechnya]]: Нохчийн Республика/Noxçiyn Respublika), atawa ngan '''Chéchnya''' (basa Rusia: Чечня, basa Chéchnya: Нохчичьо/Noxçiyçö), '''Chechnia''' atawa '''Chechenia''', mangrupa hiji konstituén [[Rusia|Féderasi Rusia]].