Béda révisi "Urang Sunda"

m
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
==Tumbu kaluar==
{{Commons category|Sunda}}
*[http://www.urang-sunda.or.id Komunitas urang Sunda di Internét], ramatloka resmi Kusnét
*[http://www.sundanét.com Sundanét], ramatloka nu ngadadarkeun unak-anik budaya Sunda, dikokolakeun ku Wahana Riksa Sunda
 
11.732

éditan