Béda révisi "Paéh"

23 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(English away!)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
[[File:Kuoleman Puutarha by Hugo Simberg.jpg|alt=|thumb|Kuoleman puutarha, Hugo Simberg (1906)]]
[[Gambar:Human remains.jpg|thumb|Rorongkong manusa paéh di scrub di [[Australia Kulon]], circa 1900–1910|300px]]
'''Paéh''' téh ngandung harti eureunna [[hirup|kahirupan]] fisik organisme atawa kaayaan organisme sanggeusna.