Béda révisi "Ageman"

4 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (→‎Ageman Islam: Ngarapihkeun éjahan, replaced: samentawis → samentara, teu aya → euweuh)
 
{{pondok}}
 
[[Kategori:Ageman| islam]]
42

éditan