Obrolan pamaké:Argo Carpathians: Béda antarrépisi

m
1997kB mindahkeun kaca Obrolan pamaké:Bagas Chrisara ka Obrolan pamaké:Lord Yeager: Automatically moved page while renaming the user "Bagas Chrisara" to "Lord Yeager"
(Nyieun kaca anyar {{gnt:Pamaké:Uchup19/Panganteur}}<br/> –-~~~~ ----)
 
m (1997kB mindahkeun kaca Obrolan pamaké:Bagas Chrisara ka Obrolan pamaké:Lord Yeager: Automatically moved page while renaming the user "Bagas Chrisara" to "Lord Yeager")
16

éditan