Protista: Béda antarrépisi

8 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: Tuangeun → dahareun (5) using AWB)
Tidak ada ringkasan suntingan
5.khasiat protozoa pikeun Kahuripan manusia ku sabab menang ngadahar Bakteri nu sifatna potogen (ngarugikeun).
 
==Rujukan==
<ref name=":0" />
 
{{stub}}
*
*
*
*
 
 
*
506

éditan