Iblis: Béda antarrépisi

140 bita dipupus ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
[[File:Temptation-of-Christ-in-the-Wilderness.jpg|thumb|''Panggoda [[Jesus Kristus|Kristus]] di Gurun'', ngalukis ku [[Juan de Flandes]].]]
'''Iblis''' nyaéta tiap-tiap anu durhaka ti golongan [[jin]] hungkul lain ti golongan [[manusa]] atawa [[sato]].<ref name="Penerbit Narasi">Wikanjati, Argo.2010.Kumpulan Kisah Nyata Hantu di 13 Kota.Yogyakarta:Penerbit Narasi</ref> Jin dina [[Qur'an]], [[Alloh]] swt nyebutkeun sababaraha kali kecap jin.<ref name="Penerbit Narasi"/> Malahan mah aya hiji surat anu secara khusus ngabahas ngeunaan jin jeung dingaranan surat [[Al-Jin]].<ref name="Penerbit Narasi"/> Lamun dicindekkeun saliwat, bakal aya sababaraha hal anu bisa dipikanyaho tina [[Qur'an]] ngeunaan saha éta jin téh.<ref name="Penerbit Narasi"/>