Béda révisi "Stasion Cimindi"

84 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
| coordinates_display = it
}}
'''Stasion Cimindi (CMD)''' ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮎᮤᮙᮤᮔ᮪ᮓᮤ}}) nyaéta [[stasion karéta api]] anu perenahna di kalurahan [[Campaka, Andir, Bandung]]. Stasion ieu boga tilu jalur, jalur 2 jadi sepur lurus arah wétan, sedengkeun jalur 3 jadi sepur lurus arah kulon. Stasion Cimindi jadi stasion pangkulonna di [[Kota Bandung]]. Stasion ieu dilayanan ku [[Karéta api lokal Bandung Raya]] sarta [[Karéta api lokal Cibatu|lokal Cibatu]].
 
== Karéta api ==
3.608

éditan