Béda révisi "Stasion Ciganéa"

134 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
| persinyalan = Éléktrik
}}
'''Stasion Ciganéa (CA)''' ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮎᮤᮌᮔᮦᮃ}})<!--kasalahan panulisan aksara Sunda, jadi "Cigénaa"--> nyaéta [[stasion karéta api]] anu perenahna di [[Mekargalih, Jatiluhur, Purwakarta]]. Stasion ieu boga dua jalur. Jalur ka arah Sukatani geus mangrupa jalur ganda, sedengkeun jalur ka arah Purwakarta mah masih kénéh jalur tunggal. Stasion ieu dilayanan ku [[Karéta api Lokal Bandung Raya|Karéta api lokal Purwakarta-Cicaléngka]] jeung [[Karéta api lokal Cibatu]].
 
== Karéta api ==
3.609

éditan