Stasion Sukatani: Béda antarrépisi

78 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
| operator = [[Daérah Operasi II Bandung]]
}}
'''Stasion Sukatani (SUT)''' ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮞᮥᮊᮒᮔᮤ}}) nyaéta [[stasion karéta api]] anu perenahna di [[Sukatani, Purwakarta]]. Stasion ieu boga tilu jalur. Ka arah Ciganéa, jalur enggeus mangrupa jalur ganda, sedengkeun ka arah Pléréd masih kénéh jalur tunggal. Stasion ieu dilayanan ku [[Karéta api Lokal Bandung Raya|Karéta api lokal Purwakarta-Cicaléngka]] jeung [[Karéta api lokal Cibatu]].
 
== Karéta api ==
3.730

éditan