Béda révisi "Stasion Pléréd"

81 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
| operator = [[Daérah Operasi II Bandung]]
}}
'''Stasion Pléréd (PLD)''' ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮕᮦᮣᮛᮦᮓ᮪}}) nyaéta [[stasion karéta api]] anu perenahna di [[Pléréd, Purwakarta]]. Stasion ieu boga dua jalur. Jalur arah Cikadongdong geus mangrupa jalur ganda, sedengkeun jalur arah Sukatani masih kénéh jalur tunggal. Stasion ieu dilayanan ku [[Karéta api Lokal Bandung Raya|Karéta api lokal Purwakarta-Cicaléngka]] jeung [[Karéta api lokal Cibatu]].
 
== Karéta api ==
3.608

éditan