Béda révisi "Muriang"

357 bita dipupus ,  2 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan 2A0B:1583:B927:60D9:916B:543:82D:A468, diganti deui ka vérsi ahir ku Ilham.nurwansah
(tambahan)
m (Malikkeun éditan 2A0B:1583:B927:60D9:916B:543:82D:A468, diganti deui ka vérsi ahir ku Ilham.nurwansah)
Tag: Pengembalian
 
'''Muriang''' mangrupa salah sahiji panyakit anu kaasup kana golongan panyakit hampang anu sering nyerang jalmi tanpa ningali waktu, tempat, jeung umur. '''Muriang''' ieu ogé mangrupa salah sahiji panyakit umum anu aya di kalangan masyarakat Indonesia. Muriang ieu bisa nyebabkeun ku sawatara hal tinangtu. '''Muriang''' ogé ngabogaan gejala- gejala tinangtu anu bisa urang tingali babarengan<ref>{{Cite news|url=https://halosehat.com/penyakit/gejala/penyebab-badan-meriang|title=4 Penyebab Badan Meriang - Gejala dan Pengobatan - HaloSehat|date=2016-04-19|newspaper=HaloSehat|language=id-ID|access-date=2017-10-20}}</ref>.
 
Sateuacan Hippocrates, muriang disebut boh kanaékan saleresna dina suhu awak, sareng panyakit anu aya hubunganana. Kusabab wanci Hippocrates, dokter mimiti ngabagi gejala muriang sareng panyakit.<ref>{{Cite web|url=https://coronavirusmap24.com/simptomy-koronavirusa-u-cheloveka|title=Katerangan Demam.|last=|first=|website=|publisher=|accessdate=}}</ref>
 
== Rujukan ==
51

éditan