Béda révisi "Nyi Roro Kidul"

Taya parobahan ukuran ,  1 tahun yang lalu
m
Rési Dorna mindahkeun kaca Nyi Rara Kidul ka Nyi Roro Kidul maké pindahan: teu aya patula-patali sareng éjahan
m
m (Rési Dorna mindahkeun kaca Nyi Rara Kidul ka Nyi Roro Kidul maké pindahan: teu aya patula-patali sareng éjahan)
 
1.716

éditan