Béda révisi "Yamaha Aérox"

1.152 bita ditambahkeun ,  9 bulan yang lalu
 
== Generasi katilu ==
Motor Yamaha Aérox nu geus maké sistem paniis likuid sarta geus 4-tak jeung mesinna ogé geus dua silinder satuluyna diluncurkeun di Indonésia.<ref name=":6">{{Cite web|url=https://otomotif.kompas.com/read/2016/01/18/113739315/Yamaha.Luncurkan.Skutik.Balap.Aerox.125cc|title=Yamaha Luncurkan "Skutik Balap" Aerox 125cc|last=Media|first=Kompas Cyber|website=KOMPAS.com|language=id|accessdate=2020-05-16}}</ref> Diluncurkeunna ngagunakeun ngaran Aérox 125 LC, nu harita di bulan Januari taun 2016.<ref name=":6" /> Ieu modél diklaim mangrupa konsép anu kawilang powerful na mangsa harita.<ref name=":7">{{Cite web|url=https://otomotif.bisnis.com/read/20160119/273/510962/yamaha-aerox-125-lc-akhirnya-diproduksi-di-indonesia|title=Yamaha Aerox 125 LC Akhirnya Diproduksi di Indonesia {{!}} Otomotif|website=Bisnis.com|accessdate=2020-05-16}}</ref> Lantaran tadi téa, dina ieu model Yamaha Aérox geus geus 4-tak sarta kapasitas mesinna geus 125cc.<ref name=":7" /> Ogé geus nerapkeun sistem paniis likluid, pangpangna dikategorikeun powerful téh nyaéta daya maksimumna ieu Yamaha Aérox anu nepi kana 8,4kW (11,2PS) / 9000 rpm.<ref name=":7" />
 
== Generasi kaopat ==