Béda révisi "Madagaskar"

23 bita ditambahkeun ,  10 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Gambar National_Anthem_of_Madagascar_by_US_Navy_Band.ogg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Natuur12)
m
[[Kategori:Nagara di Afrika]]
[[Kategori:Afrika Wétan]]
[[Kategori:Madagskar]]
25

éditan