Béda révisi "Novel"

473 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
nambikeun cucutatan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
m (nambikeun cucutatan)
'''Novel''' nyaéta salah sahiji wangun [[prosa]] wanda carita rékaan (fiksi) nu eusi jeung jalan caritana panjang tur loba bagéan-bagéanna.<ref name=":0"“Parabot”>Sumarsono{{Cite Tatang,book Dkk,| 2014.title Pamekar Diajar=Mustika Basa Sunda| Kelasfirst XI (jilid ka II): Bandung: Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat=Drs.</ref>| Diwangunlast ku [[basa=Denny lancaran]]Djuhaeni, [[palaku]]Dra. anuRini ngalakonna lobaTanumulyana, mangsa nuElly kacaturnaSarimana lilaS.<ref name=":0" /> Sanajan kaasup [[carita fiksi]]Pd, palaku,Ine [[jalanNovita carita]],S.Pd| tempatpublisher jeung=Grasindo| waktulocation kajadianana=Jakarta| bisayear katarima=2001| kupages akal, persis siga kajadian anu sabenerna.<ref name="23|ISBN=9789796952557|url=https:0" />/books.google.co.id/books?id=m6P45D_BcbsC&pg=PA18&dq=parabot+sunda&hl=id&sa=X&ved=0ahUKEwj95uel4cbpAhUb73MBHUuKBpYQ6AEIUjAF#v=onepage&q=parabot%20sunda&f=false|accessdate=(disungsi Eusi novel22 ayaMei ogé anu didadasaran ku kajadian anu sabenerna, tapi éta kajadian téh ku pangarangna sok diréka-réka deui.2020)}}</ref name=":0" />
<ref name=":0">Sumarsono Tatang, Dkk, 2014. Pamekar Diajar Basa Sunda Kelas XI (jilid ka II): Bandung: Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat.</ref> Diwangun ku [[basa lancaran]], [[palaku]] anu ngalakonna loba, mangsa nu kacaturna lila.<ref name=":0" /> Sanajan kaasup [[carita fiksi]], palaku, [[jalan carita]], tempat jeung waktu kajadianana bisa katarima ku akal, persis siga kajadian anu sabenerna.<ref name=":0" /> Eusi novel aya ogé anu didadasaran ku kajadian anu sabenerna, tapi éta kajadian téh ku pangarangna sok diréka-réka deui.<ref name=":0" />
Contona:
Baruang ka Nu Ngarora karya [[Daéng Kanduruan Ardiwinata|D.K. Ardiwinata]].
 
== Rujukan ==
{{reflist|2}}
[[Kategori:Novel| ]]
[[Kategori:Proyek kurikulum]]
2.850

éditan