Béda révisi "Stasion Babakan"

233 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tidak ada ringkasan suntingan
 
| persinyalan = * Éléktrik tipeu VPI GRS (2003–2014)<ref>{{cite journal|title=Study on Interlocking System in Indonesia|first1=A.|last1=Sugiana|first2=Key-Seo|last2=Lee|first3=Kang-Soo|last3=Lee|first4=Kyeong-Hwan|last4= Hwang|first5=Won-Kyu|last5=Kwak|year=2015|journal=Nyeondo Hangugcheoldohaghoe Chungyehagsuldaehoe Nonmunjib (Korean Society for Railway)|issue=46}}</ref>
* Éléktrik tipeu [[Len Industri|Sinyal ''Interlocking'' Len]]-02 (2014–ayeuna)
| peta = Indonésia_Jawa
| latd = 6
| latm = 51
| lats = 38.87
| latNS = S
| longd = 108
| longm = 43
| longs = 11.41
| longEW = E
| map_label = Stasion Babakan
| map_caption = Lokasi di [[pulo Jawa|Jawa]]
| coordinates_display = it
}}
'''Stasion Babakan''' ('''BBK''') (baheula ngaranna '''Halteu Nieuw Tersana''') nyaéta [[stasion karéta api ]] kelas II anu perenahna di [[Babakan, Babakan, Cirebon]]. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +12 méter ieu kaasup ka [[Daérah Operasi III Cirebon]].
637

éditan