Béda révisi "Kecap (basa Sunda)"

Taya parobahan ukuran ,  10 bulan yang lalu
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér Suntingan aplikasi Android
{{Kecap (Basa Sunda)}}
'''Kecap''' nyaéta wangun katatabasaan pangleutikna. Kecap mangrupawirupa bagian kalimah anunu dicirian ku ayana randegan, nu ogé mibanda harti. Ku kituna, kecap téh bagian kalimah anu bisa mandeg mandiri sarta ngandung harti anu tangtu.<ref>{{Cite book|title=Kamus Umum Basa Sunda|last=LBSS|first=|publisher=Geger Sunten|year=2007|isbn=|location=Bandung|pages=}}</ref>
 
==Wangun Kecap==
76

éditan