Béda révisi "Kecap (basa Sunda)"

Taya parobahan ukuran ,  10 bulan yang lalu
m
Malikkeun éditan RullXz, diganti deui ka vérsi ahir ku YogiYY
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér Suntingan aplikasi Android
m (Malikkeun éditan RullXz, diganti deui ka vérsi ahir ku YogiYY)
Tag: Pengembalian
 
{{Kecap (Basa Sunda)}}
'''Kecap''' nyaéta wangun katatabasaan pangleutikna. Kecap wirupamangrupa bagian kalimah nuanu dicirian ku ayana randegan, nu ogé mibanda harti. Ku kituna, kecap téh bagian kalimah anu bisa mandeg mandiri sarta ngandung harti anu tangtu.<ref>{{Cite book|title=Kamus Umum Basa Sunda|last=LBSS|first=|publisher=Geger Sunten|year=2007|isbn=|location=Bandung|pages=}}</ref>
 
==Wangun Kecap==
3.544

éditan