Béda révisi "Dépok, Pakénjéng, Garut"

Taya parobahan ukuran ,  2 bulan yang lalu
m
Kumincir mindahkeun kaca Dépok, Pakenjeng, Garut ka Dépok, Pakénjéng, Garut tanpa ninggalkeun pindahan: éjahan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: salasahiji → salah sahiji)
m (Kumincir mindahkeun kaca Dépok, Pakenjeng, Garut ka Dépok, Pakénjéng, Garut tanpa ninggalkeun pindahan: éjahan)
 
11.749

éditan