Béda révisi "Aksara Buda"

892 bita ditambahkeun ,  3 bulan yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Aksara Buda''' disebut ogé '''Aksara Gunung''', nujul kana sesebutan aksara anu dipaké kira-kria abad13 nepi ka abad 16 M dina naskah-naskah lontar buhun nu kapanggih ti l...
(Nyieun kaca anyar '''Aksara Buda''' disebut ogé '''Aksara Gunung''', nujul kana sesebutan aksara anu dipaké kira-kria abad13 nepi ka abad 16 M dina naskah-naskah lontar buhun nu kapanggih ti l...)
Tag: suntingan sumber
(taya bédana)