Béda révisi "Aksara Buda"

4 bita dipupus ,  3 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Aksara Buda''' disebut ogé '''Aksara Gunung''', nujul kana sesebutan aksara anu dipaké kira-kria abad13 nepi ka abad 16 M dina naskah-naskah lontar buhun nu kapanggih ti l...)
Tag: suntingan sumber
 
Tag: suntingan sumber
 
==Rujukan==
 
éé
{{reflist|2}}