Béda révisi "Aksara Gunung"

Taya parobahan ukuran ,  3 bulan yang lalu
Mindahkeun ka Aksara Buda
(Nyieun kaca anyar # ALIH aksra Buda)
Tag: suntingan sumber
 
(Mindahkeun ka Aksara Buda)
Tag: Alihan anyar suntingan sumber
 
# ALIH [[aksraaksara Buda]]