Béda révisi "24 Juni"

309 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
{| style="float:right;"
|-
|{{calendar|lk=on|show_year=on|float=right|month=June|prevnext=on}}
|{{JuneCalendar2006Source|1=|2=|1a=|3=|4=|5=|float=left|color=#ccccff|color2=#ccccff|EndNote=}}
|-
|{{ThisDateInRecentYears|Month=Juni|Day=24}}
|}
'''24 Juni''' nyaéta poé ka-175 dina sataun <!--(ka-309176 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57190 poé.-->
 
== Kajadian ==
 
* [[1945]] - Tangtara [[Sekutu]] badarat di [[Halmahéra]].
* [[1497]] - [[John Cabot]] ngaklaim Kanada Wétan pikeun Inggris (marukanna manéhna manggihan Asia di lebah Nova Scotia).
* [[1812]] - Pasukan [[Napoleon Bonaparte]] meuntas Leuwi Neman, nyerang Rusia.
* [[1916]] - [[Mary Pickford]] jadi béntang pilem wanoja munggaran nu meunangkeun kontrak sajuta dolar.
 
* [[1945]] - Tangtara [[Sekutu]] badaratbalabuh di [[Halmahéra]].
* [[1949]] - Pasukan [[Walanda]] mimiti ngévakuasi [[Yogyakarta]].
* [[1956]] - Kolonél [[Jamal Abdul Nasir]] kapilih minangka présidén [[Mesir]].
 
== Nu babar ==
<br />
 
== Nu pupus ==
 
== Poé peré / poé panginget-nginget ==
 
== Tumbu luar ==
1.721

éditan