Béda révisi "26 Juni"

240 bita ditambahkeun ,  8 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
{| style="float:right;"
|-
|{{calendar|lk=on|show_year=on|float=right|month=June|prevnext=on}}
|{{JuneCalendar2006Source|1=|2=|1a=|3=|4=|5=|float=left|color=#ccccff|color2=#ccccff|EndNote=}}
|-
|{{ThisDateInRecentYears|Month=Juni|Day=26}}
|}
'''26 Juni''' nyaéta poé ka-177 dina sataun <!--(ka-309178 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57198 poé.-->
 
== Kajadian ==
* [[1522]] - [[Kakaisaran Utsmaniyah]] meunang dina [[Pangepungan Rodos|Pengepungan Pulo Rodos]] nu kadua.
* [[1819]] - [[Sapéda]] dipaténkeun.
* [[1894]] – [[Karl Benz]], urang Jérman, meunangkeun patén AS pikeun mobil béngsin.
* [[1945]] - [[Piagam PBB]] ditandatangan.
* [[1960]] – [[Madagaskar]] meunangkeun kamerdékaanna ti Perancis.
* [[1968]] – [[Kapuloan Bonin]] jeung [[Iwo Jima]] dipulangkeun ka Jepang Ku AS.
* [[1975]] - [[Indira Gandhi]] ngadegkeun pamaréntahan [[otoriter]] di [[India]].
* [[1976]] - [[CN Tower]], wangunan darat pagjangkungna di dunya mangsa harita dibuka.
 
== Nu babar ==
<br />
 
== Nu pupus ==
 
== Poé peré / poé panginget-nginget ==
 
== Tumbu luar ==
1.614

éditan