Béda révisi "26 Juni"

Taya parobahan ukuran ,  8 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
 
|{{ThisDateInRecentYears|Month=Juni|Day=26}}
|}
'''26 Juni''' nyaéta poé ka-177 dina sataun (ka-178 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 198188 poé.
 
== Kajadian ==
1.614

éditan