Béda révisi "Stasion Butuh"

123 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Peta
Tidak ada ringkasan suntingan
(Peta)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
| persinyalan = * Éléktrik tipeu [[Westinghouse Rail Systems]]' ''Train Radio and Advanced Control'' (Westrace) (1999–2019) <ref name=susanti>{{cite thesis |last= Susanti|first=D.M. |date=Januari 2008 |title=Kajian atas Pengelolaan Pengetahuan dalam Pengoperasian Teknologi Persinyalan Kereta Api (Studi Kasus Daop 2 Bandung) |type=S2 |chapter= |publisher=Program Magister Studi Pembangunan, Sekolah Arsitektur, Pengembangan, dan Perencanaan Kebijakan, Institut Teknologi Bandung |docket= |oclc= |access-date=}}</ref><ref>{{cite journal|title=Study on Interlocking System in Indonesia|first1=A.|last1=Sugiana|first2=Key-Seo|last2=Lee|first3=Kang-Soo|last3=Lee|first4=Kyeong-Hwan|last4= Hwang|first5=Won-Kyu|last5=Kwak|year=2015|journal=Nyeondo Hangugcheoldohaghoe Chungyehagsuldaehoe Nonmunjib (Korean Society for Railway)|issue=46}}</ref>
* Éléktrik tipeu [[Len Industri|Sinyal ''Interlocking'' Len]]-02 (2019-ayeuna)
| peta = Indonésia Kabupatén Purworejo
| map_label = Stasion Kutoarjo
| map_caption = Lokasi di [[Kabupatén Purworejo]]
}}
'''Stasiun Butuh (BTH)''' ({{lang-jv|ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀​ꦧꦸꦠꦸꦃ|''Sêtasiyun Butuh''}}) nyaéta [[stasion karéta api]] kelas III/leutik anu perenahna di [[Butuh, Butuh, Purworejo]]. Stasion anu aya dina tingkat kaluhuran +10 méter ieu aya di [[Daérah Operasi V Purwokerto]]. Stasion ieu boga opat jalur, kalawan jalur 2 jeung 3 anu jadi sepur lempengna. Stasion ieu mangrupa stasion pangkulonna di [[Kabupatén Purworejo]]. Stasion ieu ngan 50 méter kiduleun Jalan Raya Prembun-Kutoarjo.<ref name="mka">{{Cite journal|last=Prasetya|first=S.|year=2014|title=Butuh (BTH): Melayani Persilangan Tapi Sepi Penumpang|url=|journal=[[Majalah KA]]|volume=96|issue=|pages=10|doi=}}</ref>
637

éditan