Nagri: Béda antarrépisi

2 bita dipupus ,  2 tahun yang lalu
→‎Nagri: Menerkeun kasalahan ngetik
m (wikidata interwiki)
(→‎Nagri: Menerkeun kasalahan ngetik)
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér Suntingan aplikasi Android
 
:''Kadé kalirupatukeur jeung [[Nagara]]''
:''Pikeun guna lian, tempo [[NagriNegri (disambiguasi)]]''
Hiji '''nagrinegri''' mangrupa hiji wewengkon nu légalna kawanoh salaku hiji éntitas dina géografi pulitis. Hiji nagrinegri bisa mangrupa [[nagara daulat]] merdika atawa nu aya dina kakawasaankawasa nagara lian, salaku hiji non-daulat atawa baheulana babagian pulitis nu daulat, atawa hiji wewengkon géografis nu kaasosiasi jeung hiji bangsa nu baheulana indepénden kalawan cicirén pulitis nu béda.
 
== Tempo ogé ==
Pamaké anonim