Béda révisi "Lika"

1.170 bita ditambahkeun ,  3 bulan yang lalu
Dijieun ku cara narjamahkeun kaca "Bagarius yarrelli"
(Dijieun ku cara narjamahkeun kaca "Bagarius yarrelli")
(taya bédana)
11.750

éditan