Béda révisi "Madrid"

22 bita dipupus ,  10 bulan yang lalu
Gambar Bandera_de_Madrid.svg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Ellin Beltz
(Gambar Bandera_de_Madrid.svg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Ellin Beltz)
| imagesize =
| image_caption = Ti luhur kénca: sawangan distrik bisnis [[AZCA]] katut [[Cuatro Torres Business Area|CTBA]], jalan [[Gran Vía (Madrid)|Gran Vía]] katut [[Metropolis Building]], [[Karaton Cybele|Karaton Komunikasi]], sawangan [[Karaton Madrid|Istana Karajaan]] katut [[Katedral Almudena]].
| image_flag = Bandera de Madrid.svg
| flag_size = 125px
| flag_link = Bandéra Kota Madrid
1.667

éditan