Béda révisi "Jersey"

12 bita ditambahkeun ,  10 bulan yang lalu
Bot: Ngaganti Jersey_coa.svg ku Coat_of_Arms_of_Jersey.svg
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa, rea → réa)
(Bot: Ngaganti Jersey_coa.svg ku Coat_of_Arms_of_Jersey.svg)
 
|common_name = Jersey
|image_flag = Flag of Jersey.svg
|image_coat = JerseyCoat coaof Arms of Jersey.svg
|image_map = Europe-Jersey.svg
|map_caption = {{map caption|location_color=héjo kolot}}
1.667

éditan