Béda révisi "Bayem"

Taya parobahan ukuran ,  5 bulan yang lalu
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
 
==Mangpaat==
SalianSalain ti ngandung [[nutrisi]] anu kacida mangpaatna pikeun kaséhatan [[awak]] urang, bayem ogé bisa jadi bahan [[kadaharan]] anu bisa nyegah rupa-rupa [[panyakit]] anu kaitung beurat, kayaning nurunkeun [[kolésterol]], nyegah nyeri [[gugusi]], [[obat]] [[éksim]], [[mengi]], ngajaga kaséhatan [[kulit]] [[raray]], [[kulit]] [[mastaka]], jeung keur kaséhatan [[rambut]].<ref name="Mangle"/><ref name="sumber ka dua">[http://www.iptek.net.id/ind/pd_tanobat/view.php?id=204 Bayaml] {{id}} (Diakses ping 14 Oktober 2011)</ref> Anu pangkakokcarana, bayem téh guna pikeun nyageurkeun panyakit lungsé alatan [[kurang darah]].<ref name="Mangle"/><ref name="sumber ka dua"/> Leuwihna ti éta, lantaran ngandung '[[serat]]' anu luhung, bayem kacida alusna pikeun ngageurkeun panyakit [[sembelit]], [[jantung]], [[stroke]], jeung panyakit-panyakit anu aya hubunganana jeung [[getih]].<ref name="Mangle"/><ref name="sumber ka dua"/>
 
==Referensi==
Pamaké anonim