Béda révisi "Lee Sang-yoon"

17 bita dipupus ,  9 bulan yang lalu
Gambar LeeSangYoon.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Sealle
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q625918)
(Gambar LeeSangYoon.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Sealle)
 
{{Infobox person
| name = Lee Sang-yoon
| image = LeeSangYoon.png
| imagesize =
| alt =
1.666

éditan