Béda révisi "O Channel"

3.666 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
←Ngabolaykeun révisi 604024 ku 180.241.88.94 (Obrolan)
(←Ngabolaykeun révisi 547067 ku Danu Widjajanto (Obrolan))
Tag: Bedo Dikembalikan
(←Ngabolaykeun révisi 604024 ku 180.241.88.94 (Obrolan))
Tag: Gagantian Bedo
 
'''O Channel''' nyaéta stasion TV lokal di [[Indonésia]].
{{Kanal TV|logofile=Ochannel.png|logosize=200px|Owner=[[MRA Media Group]] (2004-2007)<br ></span>[[Surya Citra Media]] (2004-sekarang)|owner=[[MRA Media Group]] (2004-2007)<br />[[Surya Citra Media]] (2004-sekarang)|Slogan=''Jakarta's Own Channel'' (2004-2013)<br />''Your Inspiring Entertainment and Lifestyle Television'' (2013-2015)<br />''Women Inspiration and Lifestyle Television'' (2015-2017)<br />''Your Lifetainment Destination'' (2017-sekarang)|slogan=''Jakarta's Own Channel'' (2004-2013)<br />''Your Inspiring Entertainment and Lifestyle Television'' (2013-2015)<br />''Women Inspiration and Lifestyle Television'' (2015-2017)<br />''Your Lifetainment Destination'' (2017-sekarang)|web={{URL|http://www.ochanneltv.com}}|terr serv 1=[[Bandung]]|sat serv 1=[[Palapa D]]|sat chan 1=3835/H/7000 (MPEG-2)<br>4131/H/12250 (MPEG-4)|cable serv 1=[[First Media]]|cable chan 1=Saluran 26 Jakarta (digital)<br />Saluran 45 Jakarta (analog)|availability note=Ibu Kota|terr chan 1=24 UHF <small>(melalui [[Garuda Vision]])</small>|terr serv 2=[[Banjarmasin]]|terr chan 2=57 UHF|terr serv 3=[[Jakarta]]|terr chan 3=33 UHF|terr serv 4=[[Kalianda (kota)|Kalianda]]|terr chan 4=49 UHF|terr serv 5=[[Pontianak]]|terr chan 5=60 UHF|terr serv 6=[[Surakarta]]|terr chan 6=56 UHF|sat serv 2=[[Nexmedia]]|sat chan 2=Saluran 911|sat serv 3=[[BiG TV]]|sat chan 3=Saluran 637}}'''O Channel''' nyaeta hiji stasiun télévisi swasta networked di [[Indonésia|Indonesia]]. O Channel siaran resmi dina tanggal [[16 Juni|16 juni]] [[2005]] di [[Jakarta]].
 
{{pondok}}
== Sajarah ==
{{Televisi Indonesia}}
O Channel dijieun ku MRA Media Group jeung Emtek jeung kapamilikan masing-masing 50%, nu mimiti nyiarkeun sidang dina tanggal [[2 Agustus|agustus 2,]] [[2004]], tuluy diresmikeun saprak dina tanggal [[16 Juni|16 juni,]] [[2005]]. Sanajan kitu, dina taun [[2007]], MRA resmi ngajual sésana 50% tina biasa O Channel ka Emtek, ku kituna O Channel pinuh dikawasa ku Emtek nepi ka ayeuna.
 
[[Kategori:Stasion televisi di Indonésia]]
O Channel fokus dina gaya hirup program jeung kualitas hiburan. O Channel sabenerna bakal ngawanohkeun hiji anyar neuteup ka peminat televisi di Indonesia. A stasiun télévisi nu mintonkeun nembongkeun kualitas, babarengan jeung gaya hadir aya program, dilegakeun pilihan televisi saluran pikeun pemirsa di Jakarta. Channel O ngabogaan uniqueness jeung kamampuhan maranéhanana set-up anu bakal nulungan nganteurkeun program maranéhanana. Tujuan ngadegna O Channel nyaéta pikeun ngahasilkeun hiji standar anyar pikeun dunya televisi dina nu fokus jeung narik hate jalma Jakarta ogé nyadiakeun beda alternatif pikeun audiences televisi di Indonesia.
 
== Acara Program ==
 
{{stub}}
=== Program diulas ===
 
* Titian Iman
* O Hiburan
** O Hiburan Isuk
** O Hiburan Peuting ''(saméméhna ngaranna Loelebay)''
* Topik Pilihan
* Liputan 6 Inspirato
* Carita Awéwé
* Super Funday
* Sportakuler
* Ngundeur Parabot
* Soccer Batu
* Otorocks
* Sosial Media Show
* Paling Pol
* Militér
* Paranoia
* Starlite
* O Klinik
* O Toko
* Mamah & AA Beraksi ''(oge ditayangkan dina [[Indosiar TV|Indosiar]])''
* Potret ''(baheulana di [[SCTV]])''
* Melancong Jakarta! ''(saméméhna di SCTV)''
* Kabagjaan Dunya ''(baheulana di SCTV)''
 
=== Olahraga ===
 
* NBA ''(saméméhna dina [[JakTV|Cara TV]] jeung Indosiar)''
* Liga 1 2018 ''(babarengan Indosiar [[tvOne]])''
* 2018 Asian Games ''(babarengan jeung SCTV jeung Indosiar)''
 
=== Acara nu kungsi ditayangkan ===
 
== Jaringan siaran ==
Ayeuna, Channel O geus nepi ka kaluar ka 6 kota-kota di Indonesia. Siaran O Channel bisa diawaskeun dina kota di handap ieu:
 
* O Channel Jakarta – 33 UHF
* Garuda Visi – Bandung 24 UHF
* O Channel Solo – 56 UHF
* O Channel Medan - 63 UHF
* O Channel Pontianak – 60 UHF
* O Channel Banjarmasin – 57 UHF
* O Channel Kalianda – 49 UHF
 
== Tumbu luar ==
 
* (Basa Inggris) {{Official|www.ochanneltv.com}}
181

éditan