Béda révisi "Pulo Jawa"

22 bita dipupus ,  7 bulan yang lalu
m
Malikkeun éditan Dare Haqqu Moslem, diganti deui ka vérsi ahir ku CommonsDelinker
m (Nambahan aksara Sunda na tina Pulo Jawa)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP Édit visual Dikembalikan
m (Malikkeun éditan Dare Haqqu Moslem, diganti deui ka vérsi ahir ku CommonsDelinker)
Tag: Pengembalian
 
|pangeusi=91.269.528 (1980)
}}
'''Pulo Jawa (ᮕᮥᮜᮧ ᮏᮝ)''' téh hiji [[pulo]] di di gugusan [[kapuloan Sunda]], [[Indonésia]], nu mangrupa pulo pangpadetna di sakuliah dunya (tempo [[daptar pulo dumasar populasi]]). Legana [[1 E11 m²|132.000 km pasagi]] kalawan 114 juta pangeusi (864 jalma per km²), mun mangrupa nagara mandiri mah bakal jadi nagara kadua pangpadetna sadunya. Pulo Jawa mangrupa lemah cai pikeun pituin pikeun [[urang Sunda]] jeung [[urang Jawa|Jawa]].
 
== Géografi ==
7.228

éditan