Béda révisi "6 Oktober"

Taya parobahan ukuran ,  3 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
 
== Kajadian ==
 
* [[1948]] - PaleoanthropologPaléoantropolog [[Mary Leakey]] manggihan bagéan kahiji tina fosil tangkorak ''[[Proconsul africanus]]'', karuhun wanara jeung manusa di Pulo Rusinga, Kénya.
 
* [[1973]] - [[Perang Yom Kippur]] antara Koalisi Arab lawan [[Israél]].
1.562

éditan