Béda révisi "Portal:Panglawungan/Artikel nu dipikabutuh"

taya kamandang éditan
 
<!--====IEU NU ANYAR====-->
{{Div col|2}}
# {{Tarjamahkeun artikel|Faro'idh|HukumJohannes warisLatuharhary}}
# {{Tarjamahkeun artikel|Abdul Rahman Saléh|Abdul Rahman Saleh (pahlawan)Gilgamesh}}
# {{Tarjamahkeun artikel|AbuMaria Sufyan|Abu SufyanTheresia}}
# {{Tarjamahkeun artikel|ParasuramaPerjangjian internasional|Traktat}}
# {{Tarjamahkeun artikel|HamzahMuammar bin Abdul Mutholib|Hamzah bin Abdul-MuththalibKhadafi}}
# {{Tarjamahkeun artikel|Nabi NuhSapfo}}
# {{Tarjamahkeun artikel|PenyuAngulimala}}
# {{Tarjamahkeun artikel|Panglima Polim|Panglima Polem IXMuwaqqit}}
# {{Tarjamahkeun artikel|ManukAnwar haur|KacerTjokroaminoto}}
# {{Tarjamahkeun artikel|Kembang Sapatu|Kembang SepatuIqro}}<!--
# {{Tarjamahkeun artikel|Abdul Aziz bin Marwan|Abdul Aziz bin Marwan}}
# {{Tarjamahkeun artikel|Umar bin Abdul Aziz|Umar bin Abdul-Aziz}}-->
181

éditan