Béda révisi "Kirgistan"

81 bita ditambahkeun ,  1 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: mangrupakeun → mangrupa using AWB)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
|leader_title1 = [[Perdana Menteri Kyrgyzstan|Pajabat Présidén]]
|leader_title2 =
|leader_name1 = [[RozaSooronbay OtunbayevaJeenbekov]]
|leader_name2 = [[Sadyr Japarov]]<ref>https://interfax.com/newsroom/top-stories/70065/</ref>
|leader_name2 =
|area_rank = 86
|area_magnitude = 1_E11